De kinderverjaardag

Dolle pret clown Gompy op je Verjaardag!Bij de kinderverjaardagen waar Gompy wordt uitgenodigd is het altijd dolle pret. Deze domme clown, met zijn grote flapschoenen (die deze wel netjes veegt), komt binnen met een oude koffer. Hij verteld dat hij voor de kinderen een wedstrijd heeft mee genomen. maar wat blijkt, domme Gompy heeft per ongeluk de koffer van zijn broer, die een beroemde goochelaar is, mee genomen. De wedstrijd zit er niet in dus, en ja wat nu?

De kinderen stellen dan voor om maar wat met die spullen van zijn broer te gaan doen. maar ja, dan heb je wel een goochelaar nodig. En die onhandige clown kan dat allemaal niet. Gompy zoekt dan snel tussen de verjaardagsgasten naar een goochelaar en wat blijkt, de jarig kan het allemaal. Na veel rommeltjes uit de koffer gehaald te hebben wordt de jarige omgetoverd tot een goochelaar en hij of zij laat ons een wereld beroemde goocheltruc zien.

verder laat Gompy zijn verjaardagskado zien voor de jarige; hij heeft namelijk zijn konijn mee genomen. Maar wat blijkt het is een ballon en wat moet Gompy daar nou mee doen? Opblazen zeggen de kinderen!

Verder gaat het verjaardagspartijtje ten slotte met de hele bups naar de dierentuin en als Gompy nog even tijd heeft maakt hij voor iedereen een mooi ballonnen beest!

Ballonnen en goochelen met clown Gompy

Clown Gompy
Harderwijkstraat 104
8244 DA Lelystad
tel: 06-53650383
E-mail: info@clowngompy.nl
Facebook
Site Links
Disclaimer
Privacy beleid
Algemene voorwaarden

 

Clown Gompy is een onderdeel van feestverzorging.com
Copyright © clowngompy.nl Alle rechten voorbehouden.