© Clown Gompy is een onderdeel van Feestverzorging.com

 

Welkom.
Even voorstellen.
Optredens.
Andere optredens.
Seizoen info.
Gompy creatief.
Gompy's bruiloft.
Foto's.
Voor de kids.
Gompy's gastenboek.
Online boeken.
Contact opnemen.
Referenties.
Site links.

Design RS-webmaster

clown, gompy, clowngompy, ballonnen, lelystad, 0320, almere, flevoland, harderwijkstraat, verjaardag, kinderdisco, verkleedkist, 0297, schminken, spelmateriaal, feestjes, sinterklaas, kerst, goochelen, goochelaar, feest, mijdrecht, entertainment, muziek, amusementenorkest, carnaval, feestmuziek, band, orkest, dweilorkest, muzikanten, evenement, koninginnedag, paashaas, organisatie, kindershow, amusement, ballonvouwen,

Deze show is een test voor de lachspieren. Clown Gompy is gek op feestjes en zoekt deze dan ook door het hele land. Natuurlijk komt hij bij jullie in de zaal terecht.

Zo als zo vaak staat Clown Gompy op het podium met de  verkeerde koffer. Hij heeft de spullen van zijn broer, die een wereldberoemde goochelaar is. Gompy kan er wel niks mee maar met behulp van de kinderen ontstaan er vele grappen en grollen. Enkele kinderen uit het publiek blijken, na het aantrekken van een echt goochel kostuum, op het toneel een volleerd goochelaar te zijn. Als beloning krijgen ze van Gompy zijn konijn; maar moeten wel zelf een hokje timmeren!

Als clown Gompy het te saai vindt in de zaal neemt hij heel het publiek maar mee naar de dierentuin. Maar daar wonen vervelende apen!

 

Dit show programma is er natuurlijk ook in speciale thema’s. Denk daarbij maar eens aan de komst van Sinterklaas of natuurlijk carnaval!