© Clown Gompy is een onderdeel van Feestverzorging.com

 

Welkom.
Even voorstellen.
Optredens.
Andere optredens.
Seizoen info.
Gompy creatief.
Gompy's bruiloft.
Foto's.
Voor de kids.
Gompy's gastenboek.
Online boeken.
Contact opnemen.
Referenties.
Site links.

Design RS-webmaster

clown, gompy, clowngompy, ballonnen, lelystad, 0320, almere, flevoland, harderwijkstraat, verjaardag, kinderdisco, verkleedkist, 0297, schminken, spelmateriaal, feestjes, sinterklaas, kerst, goochelen, goochelaar, feest, mijdrecht, entertainment, muziek, amusementenorkest, carnaval, feestmuziek, band, orkest, dweilorkest, muzikanten, evenement, koninginnedag, paashaas, organisatie, kindershow, amusement, ballonvouwen,

Clown Gompy komt op vele scholen langs om Sinterklaas eens een handje te helpen, de fancy fair op te vrolijken, het nieuwe schoolplein te openen, de jarige juf te feliciteren of gewoon op een feestje als er weer eens gelachen moet worden.

 

Ook leuk voor op school is een ballon modelleer workshop. Daarbij leert Clown Gompy alle kinderen om zelf een ballon te modelleren in de vorm van een leuk huisdier. Dit alles natuurlijk voorzien van Gompy's grappen en grollen. Deze workshop wordt afhankelijk van de grootte van de groep kinderen apart gegeven in de onder-, midden- en bovenbouw. De workshop duurt naast een eventueel optreden ongeveer 40 minuten per groep. En Gompy heeft wel wat handje nodig van de leerkrachten.